top of page
VIZIONAȚI ÎNTREAGA COLECȚIE
    DE FILME DOCUMENTARE
videoplayer.png
SERVICIU DISPONIBIL PE TOATE
   DISPOZITIVELE MULTIMEDIA
multiple-devices.png
ACCES ONLINE GARANTAT
      ÎN ÎNTREAGA LUME
de oriunde.png

  Cinethronix este o platformă online  unde puteți viziona, exclusiv și la o calitate 4K, HD și SD, 
  filmele documentare produse de Cinethronix Media.

Platforma Cinethronix este accesibilă pe Smart TV, Smartphone, PC, MacBook Pro,
MacBook Air, iMacintosh, tabletă Android, iPhone sau iPad și necesită o conexiune
stabilă la internet. Accesul la platformă se face exclusiv online, vizionarea nefiind
accesibilă prin cablu TV sau satelit. Conținutul nostru este găzduit de platforma
internațională Vimeo, în regim privat, fără publicitate sau alte întreruperi în vizionare. 

LOGO CNA_NEGATIV_PT WEB.jpg
MAVISE.png
Platforma Cinethronix funcționează în baza Avizului de furnizare servicii audiovizuale la cerere SMAC nr. 032/13/12/2022, emisă de Consiliul Național al Audiovizualului.

Platforma CINETHRONIX  este administrată de SC CINETHRONIX MEDIA SRL, cu sediul în Cumpăna, jud. Constanța, Strada Ancona nr.8 parter. România.
Nr. Înreg: J13/2303/2020
CUI: RO43028692

SC CINETHRONIX  MEDIA SRL este  înscrisă în baza de date MAVISE a Observatorului European al Audiovizualului. 


 

Pentru a avea acces la conținutul platformei, trebuie să cumpărați un abonament lunar în valoare de 2 euro ( cu TVA inclus). Abonamentul se reînnoiește automat, în fiecare lună, până când dvs. decideți să îl anulați. 

Ce este Platforma Cinethronix 

Platforma Cinethronix este o platformă online cu acces plătit care vă pune la dispoziție un serviciu de streaming prin intermediul căruia puteți viziona, prin intermediul internetului, filme documentare  produse în România, atât în format HD și 4K, cât și în varianta SD (Standard Definition) remasterizată.

Prin cumpărarea unui abonament lunar, vă exprimați acordul cu termenii și condițiile prezentate aici.

 

Producțiile sunt difuzate exclusiv în limba română. Pentru vizionare, aveți nevoie de unul dintre următoarele dispozitive: Smart TV, PC, MacBook Pro, iMac Pro, MacBook Air, iMaMacintosh, Smart TV, Smartphone, tabletă Android, iPhone, iPad. 

Platforma CINETHRONIX este disponibilă în întreaga lume, fără niciun fel de restricții teritoriale sau tehnice. 

Periodic, adăugăm premiere, care vor fi disponibile în format 4K și HD.

Deținător, drepturi de autor și drepturi conexe

Platforma Cinethronix este deținută de SC CINETHRONIX MEDIA SRL, care  deține integral  drepturile de autor și drepturile conexe asupra conținutului audio-vizual, precum și drepturile de autor și drepturile conexe asupra pieselor muzicale folosite la ilustrarea acestora sau la generice.

Platforma online CINETHRONIX este destinată numai vizionării, nu și descărcării sau republicării sub orice formă a producțiilor inserate.  Copyright integral Cinethronix Media SRL. 

 Televiziunea  Cinethronix este deținută de SC CINETHRONIX MEDIA SRL, CUI RO43028692, Nr. Înreg: J13/2303/2020,cu sediul în Cumpăna, Jud. Constanța, România, Strada Ancona nr.8 Parter, Cont RO14RZBR0000060022012739, deschis la Raiffeisen Bank filiala Constanța. 

Acționar unic și Director General / conținut editorial este Nicolescu Leonard Cosmin. 

Televiziunea Cinethronix funcționează în baza Licenței Audiovizuale TV-C 807.2 / 2021 emisă de Consiliul Național al Audiovizualului și este un distribuită la nivel național de toți operatorii de cablu. 

SC CINETHRONIX MEDIA SRL deține integral  drepturile de autor și drepturile conexe asupra conținutului audio-vizual, precum și drepturile de autor și drepturile conexe asupra pieselor muzicale folosite la ilustrarea acestora sau la generice.

Televiziunea CINETHRONIX nu difuzează publicitate sau teleshopping.

Condiții de utilizare a serviciului

1. Pentru a viziona conținutul  platformei CINETHRONIX, este nevoie să aveți minim 16 ani. Deși producțiile noastre sunt clasificate cu ratingul Audiență Generală și nu conțin secvențe cu limbaj licențios sau imagini care pot afecta emoțional publicul,  este recomandat ca minorii să le vizioneze în prezența unui adult.

2. Platforma CINETHRONIX poate fi utilizată exclusiv pentru uz personal și netransferabil, utilizatorii neavând sub nicio formă dreptul de distribuție, vânzare sau închiriere, adăugare de link-uri către alte site-uri sau platforme online. Nu sunt permise sub nicio formă  preluări, inserări sau prezentări publice neautorizate în scris de SC CINETHRONIX MEDIA SRL, inclusiv pe youtube sau alte platforme de streaming, difuzări de către studiourile de televiziune,  înregistrări, precum și folosirea neautorizată în scris a imaginilor sau a melodiilor incluse în coloana sonoră sau a elementelor grafice. Nu sunt permise: publicarea, înregistrarea, arhivarea, distribuția, reproducerea pe orice formă sau orice suport, crearea unor opere derivate din producțiile difuzate de Televiziunea Cinethronix sau preluate de pe platforma online Cinethronix. SC CINETHRONIX MEDIA SRL monitorizează în permanență preluarea și publicarea ilegală a elementelor specificate mai sus și va lua toate măsurile legale care se impun. 

Copyright integral SC CINETHRONIX MEDIA SRL 

Orice încălcare a acestor drepturi de autor și drepturi conexe atrage răspunderea civilă și penală, în conformitate cu legislația românească și europeană în vigoare.


Vizionarea programelor

Calitatea și viteza de rulare a filmelor documentare de pe platforma CINETHRONIX depinde exclusiv de lățimea de bandă a conexiunii dvs. la internet și de performanțele tehnice ale dispozitivelor pe care efectuați vizionarea. 

Pentru vizionarea producțiilor HD, recomandăm o viteză minimă de conexiune de 10 Mb/sec, în timp ce, pentru formatul 4K, viteza minimă recomandată este de 20 MB/sec. Pentru producțiile SD remasterizate, viteza minimă recomandată este de 5 MB/sec.

SC CINETHRONIX MEDIA SRL nu poate fi făcută în niciun fel responsabilă de calitatea sau viteza redării pe echipamentele dvs. sau de lățimea benzii conexiunii la internet pe care o folosiți în scopul vizionării platformei. 

Legislație:

Termenii și condițiile prezentate și agreate de dvs. sunt guvernate de legislația din România și Uniunea Europeană, dar nu pot îngrădi în niciun fel drepturile de protecție a consumatorului din țările din afara U.E, în cazul în care domiciliați într-una dintre acestea.

TERMENI ȘI CONDIȚII

SC CINETHRONIX MEDIA SRL, cu sediul în Cumpăna, jud. Constanța, strada Ancona nr.8 parter,  J13/2303/2020, CUI RO43028692, vă oferă un abonament personalizat prin care veți putea accesa filmele noastre documentare exclusiv prin intermediul internetului, pentru mai multe echipamente( smart TV, Smartphones cu Android, PC, tabletă android, iPhone, Ipad, MacBook Air, iMacintosh) . Acest lucru necesită o conexiune stabilă la internet. Accesul la platformă se face exclusiv online, vizionarea neffind posibilă pe cablu TV sau satelit.

Prin cumpărarea unui abonament, aveți acces la vizionarea simultană pe 3 dispozitive.

Conținutul platformei CINETHRONIX  este găzduit de serverele companiei Vimeo, în regim privat, fără publicitate sau alte întreruperi în vizionare.

1. CREAREA CONTULUI DE UTILIZATOR ȘI PLATA ABONAMENTULUI LUNAR

 

Pentru accesul la conținut, va trebui să acceptați metoda de plată cu cardul bancar, valabil și acceptat, pentru perioade succesive de 30 de zile, până când veți decide să anulați abonamentul. Dacă nu anulați abonamentul înainte de data de facturare, ne autorizați să percepem tariful aferent pentru perioada următoare de 30 de zile.  Puteți găsi toate informațiile abonamentului dvs. în secțiunea Contul meu, disponibil sub profilul dvs.

Mai întâi creați un cont pe baza adresei de e-mail și a unei parole personale alese de dvs. Veți primi un e-mail de confirmare pe adresa setată de dvs., unde veți regăsi un cod pe care va trebui să îl confirmați pe pagina de autentificare/creare cont. O dată validat contul dvs., veți trece la plata cu cardul bancar, unde veți completa informațiile fiscale pentru cumpărarea abonamentului. Operatorul de plăți al SC CINETHRONIX MEDIA SRL  este STRIPE.mail și a unei parole pe care o setați.

2. FACTURAREA ȘI ANULAREA ABONAMENTULUI
 

Tariful lunar pentru accesul la conținutul Platformei CINETHRONIX  este de 2 Euro, cu TVA inclus. Tariful aferent abonamentului pentru Platforma CINETHRONIX va fi perceput prin plata cu cardul bancar la ziua de plată precizată în pagina contului dvs.

Durata perioadei de facturare este de 30 de zile calendaristice și se prelungește automat până la anularea acestuia din contul dvs. Prin acceptarea acestor termeni și condiții, dvs. autorizați SC CINETHRONIX MEDIA SRL să perceapă tariful lunar,  până la anularea acestuia. Sunteți responsabil pentru orice sume datorate. Dacă o plată nu este procesată cu succes, din cauza expirării cardului bancar, a fondurilor insuficiente sau din alte motive,  accesul dvs. la serviciul platformei CINETHRONIX va fi suspendat până la perceperea tarifului sau anularea abonamentului.  
Veți putea anula oricând abonamentul, având acces la platformă până la expirarea perioadei dvs. de facturare. Plățile nu sunt rambursabile, pentru timpul din perioada de facturare nefolosit.

SC CINETHRONIX MEDIA SRL nu are acces la niciun fel de informații legate de conturile dvs. bancare sau alte informații legate de parolele dvs. de acces. Operatorul de plăți bancare este STRIPE, accesat de milioane de clienți la nivel mondial. Rezolvarea oricăror aspecte sau probleme legate de plata cu cardul a abonamentului dvs. la Platforma CINETHRONIX intră exclusiv în atribuțiile dvs.

3. CONDIȚII DE UTILIZARE

Prin cumpărarea unui abonament și accesul la conținutul Platformei CINETHRONIX, veți fi de acord cu următoarele condiții:

1. Să vizionați conținutul platformei numai pentru uzul personal, fără a- l prezenta public, în orice formă și orice metodă.

2. Să nu copiați, arhivați, distribuiți, modificați, afișați, publicați, licențiați, să nu creați opere derivate, să nu oferiți spre vânzare sau închiriere conținutul și informațiile obținute prin calitatea de abonat al Platformei CINETHRONIX.

3. Să nu folosiți nicio componentă a conținutului separat( imagini, comentarii, muzică) pentru crearea altor opere.

4. Să nu oferiți accesul la platforma CINETHRONIX niciunui terț, prin oferirea datelor de acces( adresa de e-mail și parolă).

5. Să nu modificați, dezactivați sau să înlăturați niciuna dintre protecțiile conținutului audiovizual și informațional sau elementele de copyright.

6. Să nu utilizați roboți de căutare, scrapere, spidere sau alte metode automate de accesare a conținutului Platformei CINETHRONIX.

              7. Orice încălcare a acestor drepturi de autor și drepturi conexe atrage răspunderea       civilă și penală, în conformitate cu legislația românească și europeană în vigoare.

   8. În cazul în care încălcați oricare dintre aceste clauze, abonamentul dvs. va fi reziliat automat, concomitent cu demararea în instanță a procedurilor de recuperare a prejudiciului creat prin acțiunile dvs. neconforme cu aceste condiții asumate prin plata abonamentului.

 

VIZIONARE

Calitatea vizionării conținutului Platformei CINETHRONIX depinde exclusiv de calitatea echipamentelor folosite de dvs. pentru vizionare și de calitatea internetului în locația respectivă( lățimea de bandă, viteza conexiunii, alți factori).

Accesând fiecare titlu din categoriile PREMIERE, ISTORIA ROMÂNIEI, ANTICHITATE, EVUL MEDIU, EPOCA MODERNĂ, BIOGRAFII și EDIFICII, veți putea viziona conținutul platformei atât în playerul propriu cât Smart TV, prin dispozitive de tip Chromecast sau alte softuri și echipamente de oglindire ecran.

 Vimeo asigură o viteză corespunzătoare la nivel mondial pentru tot conținutul Platformei CINETHRONIX, atât la calitate 4K, cât și HD sau SD. Recomandăm o viteză de minim 3 MB/sec pentru producțiile SD, 5 MB/sec. pentru vizionarea în HD și 10 MB/sec pentru vizionarea în 4K.

SC CINETHRONIX MEDIA SRL nu poate fi făcută în niciun fel responsabilă de calitatea sau viteza redării pe echipamentele dvs. sau de lățimea benzii conexiunii la internet pe care o folosiți în scopul vizionării platformei.

Sunteți responsabil de toate taxele pentru implementarea și funcționarea serviciului de internet, acest lucru neavând nicio legătură cu termenii și condițiile Platformei CINETHRONIX.

MODIFICĂRI DE STATUT :

Veți fi notificat, prin e-mail, în cazul în care SC CINETHRONIX MEDIA SRL va decide să modifice, să suspende sau să închidă definitiv serviciul Platformei CINETHRONIX. În acest caz, abonamentul dvs. va fi valabil pentru întreaga perioadă de facturare de 30 de zile de la ultima plată, după care va fi suspendat sau închis, fără a vi se mai reține nicio sumă, dvs. neavând nicio altă obligație de plată. La rândul său, SC CINETHRONIX MEDIA SRL nu va avea nicio obligație de natură pecuniară sau de orice fel către dvs.

LEGISLAȚIE:

Termenii și condițiile prezentate și agreate de dvs. sunt guvernate de legislația din România și Uniunea Europeană, dar nu pot îngrădi în niciun fel drepturile de protecție a consumatorului din țările din afara U.E, în cazul în care domiciliați într-una dintre acestea.

Contact Cinethronix

Vă mulțumim!

Contul tău
bottom of page