carton fundal platforma 3D.png
SIGLA%20CINETHRONIX_edited.png

  Cinethronix HD/4K/SD este o platformă online unde puteți viziona, exclusiv și la o calitate excepțională,

filmele documentare produse de Televiziunea Cinethronix. Alături de cele mai noi producții audiovizuale, realizate în format 4K și HD, veți regăsi toate producțiile clasice realizate în ultimii ani, acestea fiind disponibile pe paginile Documentare Arhivă 1, Documentare Arhivă 2 și Documentare Arhivă 3. Aceste producții sunt realizate în format SD ( Standard Definition).

Client existent

Platforma online de film documentar românesc 

videoplayer.png
multiple-devices.png
de oriunde.png
VIZIONAȚI ÎNTREAGA COLECȚIE
    DE FILME DOCUMENTARE
SERVICIU DISPONIBIL PE TOATE     DISPOZITIVELE MULTIMEDIA
ACCES ONLINE GARANTAT
      ÎN ÎNTREAGA LUME
4K+ULTRA+HD.png
fullhd bun.png

Accesul la platforma Cinethronix este suspendat. Utilizatorii care dețin parola au acces în continuare.

Platforma Cinethronix este accesibilă doar pe Smartphone, PC, MacBook Pro, MacBook Air, iMacintosh, tabletă Android, iPhone sau iPad și necesită o conexiune stabilă la internet. Accesul la platformă se face exclusiv online
și nu este accesibilă prin cablu TV. 

TRAILERE 4K

Ce este Cinethronix 

Cinethronix este o platformă online care vă pune la dispoziție un serviciu de vizionare  prin intermediul căruia puteți viziona prin intermediul internetului filme documentare  produse în România, atât în format HD și 4K, cât și în varianta SD (Standard Definition) remasterizată.

 

Platforma online Cinethronix funcționează în baza Avizului de furnizare servicii audiovizuale la cerere nr. SMAC 023/11.02.2020, emisă de Consiliul Național al Audiovizualului.

 

Producțiile sunt difuzate exclusiv în limba română. Pentru vizionare, aveți nevoie de unul dintre următoarele dispozitive: Smart TV, PC, MacBook Pro, iMac Pro, MacBook Air, iMaMacintosh, Smart TV, Smartphone, tabletă Android, iPhone, iPad.

Platforma CINETHRONIX este disponibilă în întreaga lume, fără niciun fel de restricții teritoriale sau tehnice.

Periodic, vom adăuga alte premiere, asupra cărora veți fi informați prin e-mail.

Premierele vor fi disponibile în format 4K și HD.

Deținător, drepturi de autor și drepturi conexe

Platforma online Cinethronix este deținută de SC CINETHRONIX TELEVISION PRODUCTION SRL, CUI RO17931704, Nr. Înreg: J13/2881/2005,

cu sediul în Constanța, România, Traian nr.68, etaj 2, camera 4 Cont RO53BRDE140SV29373271400, deschis la BRD Sucursala Far Constanța. 

SC CINETHRONIX TELEVISION PRODUCTION SRL deține integral  drepturile de autor și drepturile conexe asupra conținutului audio-vizual, precum și drepturile de autor și drepturile conexe asupra pieselor muzicale folosite la ilustrarea acestora sau la generice.

LOGO CNA_NEGATIV_PT WEB.jpg
MAVISE.png
Platforma online Cinethronix funcționează în baza Avizului de furnizare servicii audiovizuale la cerere nr. SMAC 023/11.02.2020, emisă de Consiliul Național al Audiovizualului. Accesul la platformă este momentan suspendat.

Platforma CINETHRONIX HD/4K  este administrată de SC CINETHRONIX TELEVISION PRODUCTION SRL, cu sediul în Constanța, Str.Traian nr.68, etaj 2, camera 4, cod 900137, România.
Nr. Înreg: J13/2881/2005
CUI: RO17931704
Date fiscale: Cont RO53BRDE140SV28373271400
Banca: BRD Sucursala Far Constanța, România.
SC CINETHRONIX TELEVISION PRODUCTION SRL este  înscrisă în baza de date MAVISE a Observatorului European al Audiovizualului. 


 
GANDITORUL trailer.jpg
ISTORIA GONDOLEI VENEȚIENE PROMO.jpg
THASSOS trailer.jpg
trailer palatul dogilor.jpg
CASTELUL REGINEI MARIA trailer.jpg
trailer edificiul.jpg
PROMO GAUDI.jpg
PROMO FILIP AL DOILEA.jpg
EL POBLE ESPANYOL.jpg
PROMO SCHONBRUNN.jpg
PROIECT MALTA trailer.jpg
CEASUL DIN PRAGA PROIECT trailer.jpg

Condiții de utilizare a serviciului

1. Pentru a deveni abonat al platformei CINETHRONIX, este nevoie să aveți minim 18 ani. Deși producțiile noastre sunt clasificate cu ratingul Audiență Generală și nu conțin secvențe cu limbaj licențios sau imagini care pot afecta emoțional publicul,  este recomandat ca minorii să le vizioneze în prezența unui adult.

2. Platforma CINETHRONIX poate fi utilizată exclusiv pentru uz personal și neexclusiv și netransferabil, utilizatorii neavând dreptul de distribuție, vânzare sau închiriere, adăugare de link-uri către alte site-uri sau platforme. Nu sunt permise niciun fel sau forme de prezentări publice, înregistrări, precum și folosirea imaginilor sau a melodiilor incluse în coloana sonoră sau a elementelor grafice. Nu sunt permise: publicarea, înregistrarea, arhivarea, distribuția, reproducerea pe orice formă sau orice suport, sub-licențierea, crearea unor opere derivate din producțiile licențiate.

3. Nu este permisă divulgarea parolelor săptămânale către terți. Prin monitorizarea live a accesărilor de către Vimeo, acesta ne pune permanent la dipoziție lista IP-urilor de pe care a fost accesat conținutul platformei. Orice abuz duce automat la anularea abonamentului.

Accesul dvs. la parolele săptămânale vă oferă posibilitatea de a viziona filmele documentare pe un număr de 5 dispozitive în paralel, indiferent de țara sau zona geografică în care vă aflați. În momentul în care ați înregistrat toate cele 5 dispozitive, veți primi un mesaj care vă va solicita să ștergeți unul dintre dispozitive din lista dispozitivelor autorizate, pentru a putea autoriza unul nou.


Vizionarea programelor

Calitatea și viteza de rulare a filmelor documentare de pe platforma CINETHRONIX depinde exclusiv de lățimea de bandă a conexiunii dvs. la internet și de performanțele tehnice ale dispozitivelor pe care efectuați vizionarea. 

Pentru vizionarea producțiilor HD, recomandăm o viteză minimă de conexiune de 10 Mb/sec, în timp ce, pentru formatul 4K, viteza minimă recomandată este de 20 MB/sec. Pentru producțiile SD remasterizate, viteza minimă recomandată este de 5 MB/sec.

SC CINETHRONIX TELEVISION PRODUCTION SRL nu poate fi făcută în niciun fel responsabilă de calitatea sau viteza redării pe echipamentele dvs. sau de lățimea benzii conexiunii la internet pe care o folosiți în scopul vizionării platformei. La rândul său, platforma Vimeo, unde sunt găzduite toate producțiile noastre,  garantează un număr nelimitat de accesări în format 4K concomitente la nivel mondial, fără a se afecta în vreun fel calitatea sau performanțele transmisiei.

Legislație:

Termenii și condițiile prezentate și agreate de dvs. sunt guvernate de legislația din România și Uniunea Europeană, dar nu pot îngrădi în niciun fel drepturile de protecție a consumatorului din țările din afara U.E, în cazul în care domiciliați într-una dintre acestea.

Comunicare/ relații cu clienții

Prin înregistrarea pe site-ul www.cinethronix.ro, dvs. sunteți de acord să ne furnizați o adresă de e-mail validă și un număr de telefon. Acestea vor fi folosite pentru logare și pentru a vă transmite  mesajele de confirmare sau alte notificări. La această adresă de e-mail veți primi parolele lunare de acces. Parola nu se poate modifica de către dvs., din motive de securitate cibernetică.

Confidențialitate, prelucrarea și protecția datelor cu caracter personal

Prelucrarea datelor cu caracter personal de către SC CINETHRONIX TELEVISION PRODUCTION SRL se va efectua în concordanță cu Regulamentul Uniunii Europene nr. 679/2016 ( GDPR), precum și legislația în domeniu cu aplicare pe teritoriul României.

Ce categorii de date personale colectăm

În momentul deschiderii unui cont de abonat pe platforma CINETHRONIX, ne furnzați: numele și prenumele dvs., adresa de e-mail și numărul dvs. de telefon mobil. Adresa postală nu este obligatorie. Nu colectăm niciun fel de date de la persoane care nu au împlinit vârsta de 18 ani.

Care este scopul colectării de date

Datele cu caracter personal furnizate de dvs. vor folosite de noi exclusiv pentru prestarea serviciilor către dvs., respectiv furnizarea parolelor  care vă permit accesul la colecția de filme documentare inclusă în platforma online și nu vor fi dezvăluite în niciun fel către terți.

Pentru apărarea intereselor legitime, pot exista situații în care vom folosi anumite informații pentru a ne proteja drepturile și activitatea comercială, aici fiind incluse măsuri de protecție a platformei online de atacurile cibernetice sau măsuri de detectare a tentativelor de fraudare, phising sau alte riscuri. În acest sens, în conformitate cu legislația din România și UE, vom transmite datele solicitate către autoritățile competente.

Cât timp păstrăm datele dvs. personale

Vom păstra datele dvs. personale atât timp cât aveți un cont pe platforma online, după care toate informațiile vor fi șterse din baza noastră de date. 

Ștergerea datelor personale

Ne puteți solicita în orice moment ștergerea datelor dvs. personale, caz în care vom anula automat și contul și abonamentul dvs. În termen de 30 de zile, vă vom confirma prin e-mail acest lucru. 

La solicitarea dvs., ne obligăm, de asemenea, să vă trimitem o confirmare privind prelucrarea datelor dvs. personale, punându-vă la dispoziție o copie a acestor date, în termen de 30 de zile.

Aveți dreptul legal de a depune o plângere la Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal, cu sediul în București, România, B-dul Gheorghe Magheru nr. 28-30, Sector I, tel. +40.318.059.211, sau pe adresa de e-mail: anspdcp@dataprotection.ro

Responsabilul Cinethronix cu protecția datelor

Puteți contacta în orice moment Responsabilul Cinethronix cu protecția datelor, prin poștă sau curier, pe adresa Strada Traian nr.68, etaj 2, camera 4,  Constanța, România.