top of page
carton fundal platforma 3D.png
SIGLA%20CINETHRONIX_edited.png

  Cinethronix este o platformă online cu acces gratuit unde puteți viziona, exclusiv și la o calitate 4K, HD și SD, 
           
filmele documentare produse de Cinethronix Media și difuzate pe postul omonim de televiziune.

4K+ULTRA+HD.png
fullhd bun.png

Platforma online de film documentar românesc 

videoplayer.png
multiple-devices.png
de oriunde.png
VIZIONAȚI ÎNTREAGA COLECȚIE
    DE FILME DOCUMENTARE
SERVICIU DISPONIBIL PE TOATE     DISPOZITIVELE MULTIMEDIA
ACCES ONLINE GARANTAT
      ÎN ÎNTREAGA LUME

Platforma Cinethronix este accesibilă pe Smart TV, Smartphone, PC, MacBook Pro, MacBook Air, iMacintosh, tabletă Android, iPhone sau iPad și necesită o conexiune stabilă la internet. Accesul la platformă se face exclusiv online, vizionarea nefiind accesibilă prin cablu TV sau satelit.

LOGO CNA_NEGATIV_PT WEB.jpg
MAVISE.png
Platforma Cinethronix funcționează în baza Avizului de furnizare servicii audiovizuale la cerere SMAC nr. 032/13/12/2022, emisă de Consiliul Național al Audiovizualului.

Platforma CINETHRONIX  este administrată de SC CINETHRONIX MEDIA SRL, cu sediul în Cumpăna, jud. Constanța, Strada Ancona nr.8 parter. România.
Nr. Înreg: J13/2303/2020
CUI: RO43028692

SC CINETHRONIX  MEDIA SRL este  înscrisă în baza de date MAVISE a Observatorului European al Audiovizualului. 


 

Ce este Platforma Cinethronix 

Platforma Cinethronix este o platformă online cu acces gratuit care vă pune la dispoziție un serviciu gratuit prin intermediul căruia puteți viziona prin intermediul internetului filme documentare  produse în România, atât în format HD și 4K, cât și în varianta SD (Standard Definition) remasterizată.

 

Producțiile sunt difuzate exclusiv în limba română. Pentru vizionare, aveți nevoie de unul dintre următoarele dispozitive: Smart TV, PC, MacBook Pro, iMac Pro, MacBook Air, iMaMacintosh, Smart TV, Smartphone, tabletă Android, iPhone, iPad. 

Platforma CINETHRONIX este disponibilă în întreaga lume, fără niciun fel de restricții teritoriale sau tehnice. 

Periodic, vom adăuga alte premiere, care vor fi disponibile 

în format 4K și HD.

Deținător, drepturi de autor și drepturi conexe

Platforma Cinethronix este deținută de SC CINETHRONIX MEDIA SRL, care  deține integral  drepturile de autor și drepturile conexe asupra conținutului audio-vizual, precum și drepturile de autor și drepturile conexe asupra pieselor muzicale folosite la ilustrarea acestora sau la generice.

Platforma online CINETHRONIX este destinată numai vizionării, nu și descărcării sau republicării sub orice formă a producțiilor inserate.  Copyright integral Cinethronix Media SRL. Nu puteți prezenta public în nicio formă filmele documentare  de pe această platformă, chiar dacă sunt preluate inclusiv de pe Youtube!  Orice prezentare publică neautorizată, pe canale TV, streaming pe internet sau orice altă formă de prezentare publică integrală sau parțială, imagini în mișcare, imagini statice,elemente  grafice sau fond muzical, atrag sancțiuni de natură civilă și penală !

 Televiziunea  Cinethronix este deținută de SC CINETHRONIX MEDIA SRL, CUI RO43028692, Nr. Înreg: J13/2303/2020,cu sediul în Cumpăna, Jud. Constanța, România, Strada Ancona nr.8 Parter, Cont RO14RZBR0000060022012739, deschis la Raiffeisen Bank filiala Constanța. 

Acționar unic și Director General / conținut editorial este Nicolescu Leonard Cosmin. 

Televiziunea Cinethronix funcționează în baza Licenței Audiovizuale TV-C 807.2 / 2021 emisă de Consiliul Național al Audiovizualului și este un distribuită la nivel național de toți operatorii de cablu. 

SC CINETHRONIX MEDIA SRL deține integral  drepturile de autor și drepturile conexe asupra conținutului audio-vizual, precum și drepturile de autor și drepturile conexe asupra pieselor muzicale folosite la ilustrarea acestora sau la generice.

Televiziunea CINETHRONIX nu difuzează publicitate sau teleshopping.

Organismul de reglementare și supraveghere competentă

este Consiliul Național al Audiovizualului.

LOGO CNA_NEGATIV_PT WEB.jpg

Condiții de utilizare a serviciului

1. Pentru a viziona conținutul  platformei CINETHRONIX, este nevoie să aveți minim 16 ani. Deși producțiile noastre sunt clasificate cu ratingul Audiență Generală și nu conțin secvențe cu limbaj licențios sau imagini care pot afecta emoțional publicul,  este recomandat ca minorii să le vizioneze în prezența unui adult.

2. Platforma CINETHRONIX poate fi utilizată exclusiv pentru uz personal și netransferabil, utilizatorii neavând sub nicio formă dreptul de distribuție, vânzare sau închiriere, adăugare de link-uri către alte site-uri sau platforme online. Nu sunt permise sub nicio formă  preluări, inserări sau prezentări publice neautorizate în scris de SC CINETHRONIX MEDIA SRL, inclusiv pe youtube sau alte platforme de streaming, difuzări de către studiourile de televiziune,  înregistrări, precum și folosirea neautorizată în scris a imaginilor sau a melodiilor incluse în coloana sonoră sau a elementelor grafice. Nu sunt permise: publicarea, înregistrarea, arhivarea, distribuția, reproducerea pe orice formă sau orice suport, crearea unor opere derivate din producțiile difuzate de Televiziunea Cinethronix sau preluate de pe platforma online Cinethronix. SC CINETHRONIX MEDIA SRL monitorizează în permanență preluarea și publicarea ilegală a elementelor specificate mai sus și va lua toate măsurile legale care se impun. 

Copyright integral SC CINETHRONIX MEDIA SRL 

Orice încălcare a acestor drepturi de autor și drepturi conexe atrage răspunderea civilă și penală, în conformitate cu legislația românească și europeană în vigoare.


Vizionarea programelor

Calitatea și viteza de rulare a filmelor documentare de pe platforma CINETHRONIX depinde exclusiv de lățimea de bandă a conexiunii dvs. la internet și de performanțele tehnice ale dispozitivelor pe care efectuați vizionarea. 

Pentru vizionarea producțiilor HD, recomandăm o viteză minimă de conexiune de 10 Mb/sec, în timp ce, pentru formatul 4K, viteza minimă recomandată este de 20 MB/sec. Pentru producțiile SD remasterizate, viteza minimă recomandată este de 5 MB/sec.

SC CINETHRONIX MEDIA SRL nu poate fi făcută în niciun fel responsabilă de calitatea sau viteza redării pe echipamentele dvs. sau de lățimea benzii conexiunii la internet pe care o folosiți în scopul vizionării platformei. 

Legislație:

Termenii și condițiile prezentate și agreate de dvs. sunt guvernate de legislația din România și Uniunea Europeană, dar nu pot îngrădi în niciun fel drepturile de protecție a consumatorului din țările din afara U.E, în cazul în care domiciliați într-una dintre acestea.

Contact Cinethronix

Vă mulțumim!

bottom of page